Craftsmen / Maker’s Mark®
Купи

ТРЯБВА ДА СИ НАД 18 ГОДИНИ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИШ

МОЛЯ, ВЪВЕДИ ДАТА НА РАЖДАНЕ 1. С влизането в сайта приемаш Правилата и условията за ползване и Политиката за поверителност.

 • Дизайнер
  Зора Романска

  "Общото между създаването на мода и Maker's Mark? Преди всичко и двете неща се правят с любов. Оттам нататък трябва да бъдат като едно произведение на изкуството и всеки, който ги вижда, ползва или опитва, да изпитва истинско удоволствие.”

  ИНТЕРВЮ
 • Собственик на La Fève
  Павел Павлов

  "Хубавото, когато правиш нещо с ръцете си, е, че ти можеш да оставиш своя подпис на продукта.”

  ИНТЕРВЮ
 • Собственик на Dabov Specialty Coffee
  Йордан Дъбов

  "Преди около двадесетина години попаднах на Maker’s Mark. Мигновено ми хареса. Няма как да не се влюбиш в Maker's Mark.”

  ИНТЕРВЮ
 • Собственик на Sircrow
  Михаил Кърпачев

  "При нас в Sircrow перфектната риза се получава тогава, когато ние заедно с клиента ни потвърдим, че сме достигнали до желания резултат.”

  ИНТЕРВЮ
 • Архитект
  Петър Торньов

  "Всичко почва от един лист и молив. Скици, макети, ръчни макети. Инструменти, без които не може да се направи качествен краен продукт.”

  ИНТЕРВЮ
 • Шивач
  Асен Матуски

  "Харесах Maker’s Mark® още от пръв поглед, прави впечатление с отношение към детайла, кара те да се държиш така и ти в своята сфера.”

  ИНТЕРВЮ
 • Дизайнер на кожени чанти и аксесоари
  Владо Богданин

  "Основни предимства на ръчната изработка са високото качество и личното отношение при създаване на изделието. Избрах този път, защото от дете обичам да шия, а по-късно – и да правя чанти.”

  ИНТЕРВЮ
 • Дърводелец, Boaz woodwork
  Момчил Дуканов

  "Както сем. Самюелс създава Maker's Mark, така и ние първо направихме няколко дъски за приятели. Те ги използваха, харесаха и оцениха, с което работата ми стана още по-добра. Започнах да създавам нови и по-добри изделия."

  ИНТЕРВЮ
 • Художник
  Георги Петров

  "Човек не трябва да спира да търси и реализира себе си, неговото си нещо – без значение дали става въпрос за живопис, бърбън, или бижутерия"

  ИНТЕРВЮ

Нашият бърбън

Когато откриеш Maker’s Mark®, изборът на уиски става лесен занапред.

MakersMark.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация